CO2-Prestatieladder, Reimert, Almere, MVO, duurzaamheid Realisatie onderdoorgang Poortdreef

Realisatie onderdoorgang Poortdreef

Realisatie onderdoorgang Poortdreef

Reimert Bouw en Infrastructuur voert in opdracht van Rijkswaterstaat werkzaamheden uit aan de onderdoorgang Poortdreef in Almere. Een project waar duurzaamheid een belangrijk criterium is geweest bij de gunning.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Tijdens de werkzaamheden aan de onderdoorgang Poortdreef biedt Reimert de opdrachtgever ook vanuit een maatschappelijke betrokkenheid ontzorging. Dit is, naast het leveren van duurzame producten en diensten, terug te zien in het contact houden met de omgeving en de verschillende initiatieven als het gaat om gezondheid & veiligheid.

Ruim Omgevingsontwikkeling verzorgt namens Reimert het omgevingsmanagement voor Realisatie Onderdoorgang Poortdreef. Tijdens de uitvoering houdt de omgevingsmanager nauw contact met betrokkenen om ervoor te zorgen dat zij zo min mogelijk hinder ervaren van onze werkzaamheden. Onder andere is samen met Rijkswaterstaat en de gemeente Almere voor de start van het project een inloopavond georganiseerd waar Reimert bewoners en bedrijven uit de omgeving een toelichting gaf op de werkzaamheden.

Veiligheid
Een andere belangrijke indicator op het gebied van MVO is ‘gezondheid & veiligheid’. Deze indicator is op verschillende manieren geïntegreerd in de realisatie van Onderdoorgang Poortdreef, waaronder het uitvoeren van Safety Walks in samenwerking met Rijkswaterstaat.